luni, 6 aprilie 2009

Miercuri 22.Apr.09 ora 20:00 Art Jazz Club - Ten Years After

ArtJazz Club, fara indoiala cel mai important spatiu cultural-artistic din Bucuresti pentru iubitorii jazzului, aniverseaza zece ani de existenta. Clubul a gazduit de-a lungul vremii concertele celor mai valorosi artisti romani ai genului, dar si pe cele ale unor vedete internationale care au vizitat capitala.

Pe parcursul intregului deceniu s-au imbinat concerte de jazz cu manifestari din domeniul artelor vizuale. De aceea am ales sa incepem seria evenimentelor dedicate aniversarii cu vernisajul expozitiei "Art Jazz Club - Ten Years after" - o suita de postere imaginare realizate de artista Ioana Ionescu-Cildus. Veti avea ocazia sa vedeti un ArtJazz mai viu si mai plin de culoare ca niciodata, unde va veti intalni cu legende ale jazzului precum Miles Davis, John Coltrane, Billie Holiday, dar si cu Benny Golson, Ravi Coltrane, Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Lucian Ban, Maria Raducanu si alti muzicieni care au performat pe scena clubului.

Venisajul expozitiei va avea loc miercuri, 22 aprilie, la ora 20.00.
Cei prezenti la aniversarea ArtJazz Club, vor avea parte de un concert cu siguranta exceptional, oferit de trei personaje complexe ale jazzului mondial: percutionistul John Betsch, bassistul Lisle Ellis si pianistul Mircea Tiberian.

Muzica lor va imbina prospetimea improvizatiei libere si complexitatea muzicii europene cu forta traditiei jazz-ului afro-american. Concertul va incepe la ora 21.00. Cei trei, intruniti sub numele de Global Trio, vor mai concerta pe aceeasi scena si sambata, 25 aprilie, la ora 22.00.

Asteptam toti iubitorii artei si ai jazzului in special, intre 22 si 29 aprilie, la manifestarile “ArtJazz Club - Ten Years After”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.